Visos kategorijos
Visuomenė

Paysera įsirengs 2 elektrinių automobilių stoteles!

Europos Sąjungos finansuojamas projektas „Naujos kartos Lietuva” suteikė Paysera finansavimą 2 elektromobilių įkrovimo stotelėms.
Žalia energija ir aplinkos tausojimas – mums viena svarbiausių temų, todėl nuolat stengiamės ne tik atsakingai palaikyti aplinkai naudingus įpročius, bet ir investuoti į jų plėtojimą. Šiame blogo įraše norime pasidžiaugti gautu Europos Sąjungos projekto „Naujos kartos Lietuva” finansavimu bei jau pasiektais rezultatais iš 2023 metų.

Plačiau apie elektrinių automobilių stoteles

Paysera palaiko ir skatina pasirinkimą vairuoti elektrinį automobilį, tačiau tam, kad tai būtų patogus pasirinkimas, kurį būtų lengva palaikyti – įkrovimo stotelės yra esminis faktorius.

Būtent dėl šios priežasties Paysera LT pateikė paraišką Lietuvos energetikos agentūrai pagal „Juridinių asmenų privačių elektromobilių įkrovimo prieigų įrengimas darbovietėse” kvietimą. Mūsų paraiška buvo patvirtinta, jos suma – 1191,55 eurų. Šią sumą mes panaudosime 2 elektromobilių įkrovimo stotelių, turinčių po 1 prieigą, įrengimui.

Šis projektas įgyvendinamas pagal ekonomikos gaivinimo ir atsparumo didinimo planą „Naujos kartos Lietuva”, finansuojamą Europos Sąjungos ekonomikos gaivinimo ir atsparumo didinimo priemonės „NextGenerationEU” lėšomis.

Džiaugiamės, kad šios paramos dėka galime ir toliau prisidėti prie bendrų aplinkos apsaugos iniciatyvų!

Ką aplinkos labui nuveikėme per 2023 metus?

Dar 2023-ųjų metų pradžioje pasidalinome naujienomis apie įsigytas saulės ir vėjo jėgaines, kurių dėka planavome ne tik apsirūpinti visa reikalinga švaria elektros energija, bet ir tiekti perteklių į elektros tinklą.

Savaime suprantama, praėjus metams, nekantravome sužinoti, kokių rezultatų pasiekėme ir kaip tai paveikė aplinką. Šią informaciją mums pateikė Enefit, o rezultatus galite pamatyti iliustracijoje (apačioje).

Pamatuojami rezultatai dar labiau motyvuoja judėti mums svarbia kryptimi, ir esame pasiryžę nuveikti dar daugiau!

Enefit pateikti rezultatai kiek Paysera sutaupė su švaria energija.

Susiję straipsniai

#
Paysera HQ

„Paysera“ investavo į saulės ir vėjo jėgainių parkus: čia pasigamins visą reikalingą elektrą

Finansinių technologijų bendrovė „Paysera“, apdorojanti mokėjimus e. parduotuvėse ir teikianti atsiskaitymų paslaugas, įsigijo pastatytą ir jau veikiantį 1,5 megavato (MW) galios saulės jėgainių parką Vilkaviškio rajone ir parko teritorijoje esančią 600 kilovatų (kW) vėjo jėgainę. Čia pagaminta alternatyvi energija pilnai aprūpins elektra „Paysera“ biurus Vilniuje, Kaune ir Alytuje, o didžiąją dalį energijos įmonė tieks į bendrąjį elektros tinklą.

#
Visuomenė

Žemės diena: kaip mano įmonė gali būti draugiškesnė aplinkai?

Balandžio 22 d. visame pasaulyje minima Žemės diena. Todėl šia proga norime pasidalinti keliais paprastais patarimais, padėsiančiais įmonėms būti draugiškesnėmis aplinkai savo kasdieniame gyvenime, nepakliūnant į „žaliojo melo“ pinkles ir neišleidžiant milijonų įgyvendinant tvarumo planus. Paysera taip pat vadovaujasi šiais patarimais, nes esame įsitikinę, kad kalbant apie Žemę ir ekologiją, svarbi kiekviena smulkmena.

#
Visuomenė

Pasaulinė psichikos sveikatos diena: kaip darbuotojų gerove rūpinasi Paysera?

Ar žinojote, kad depresija ir nerimo sutrikimai yra dvi dažniausiai pasitaikančios psichikos sveikatos problemos pasaulyje? Minėdami pasaulinę psichikos sveikatos dieną, norime atkreipti dėmesį į šią sudėtingą temą ir pasidalinti tuo, ką darome, kad Paysera darbuotojai jaustųsi laimingi.