Visi bloga ieraksti
Bizness

Paysera Tickets augošā popularitāte: kāpēc to izvēlas arvien vairāk pasākumu organizatoru

Paysera Ticket platform’s popularity is increasing among event organisers
Biļešu iegāde uz ļoti gaidītu pasākumu var sagādāt vilšanos, ja traucē slēptās maksas. Arī pasākumu organizatori ir pelnījuši brīvību, kad runa ir par efektīvu biļešu pārvaldību. Lai risinātu šīs problēmas, Paysera Tickets platforma tika izveidota kā alternatīva, kas gūst arvien lielāku popularitāti. Izpētīsim, kāpēc arvien vairāk pasākumu organizatoru izvēlas Paysera Tickets!

Nekādu pārsteigumu: Paysera Tickets pieejamās un pārskatāmās cenas

Mēs visi zinām, kāda ir sajūta, kad atrodam ideālu pasākumu, bet norēķināšanās laikā mums pēkšņi tiek piemērotas papildu maksas. Joprojām pastāv pasākumu biļešu tirdzniecības platformas, kas ievēro šo praksi.

Paysera Tickets ir šeit, lai atvieglotu dzīvi gan pasākuma apmeklētājiem, gan organizatoriem. Mēs ticam pieejamām un pārskatāmām cenām, tāpēc mēs neieturam neparedzētas maksas par biļešu iegādi vai drukāšanu. Jūsu klienti maksā tikai tik, cik rādīts, un jūs varēsiet izbaudīt viņu gandarījumu.

Bet tas vēl nav viss.

Salīdzinot ar citām biļešu tirdzniecības platformām, Paysera Tickets piemēro mazāku maksu un sniedz vairāk. Kādā veidā? Ieturot maksu tikai par maksājumu apstrādi, izmantojot mūsu iekšējo sistēmu. Turklāt mūsu cenas ir pārskatāmas, lai jūs pats redzētu, cik daudz ietaupāt.

Lūdzu ņemt vērā, ka, veicot maksājumus caur Trustly un ar maksājumu kartēm, var tikt piemēroti citi nosacījumi.

Paysera Tickets pricing

Un vai minējām, ka bezmaksas pasākumu biļešu izveide un pārvaldība mūsu platformā ir pilnīgi bez maksas? Izbaudiet mierpilnu biļešu pārvaldību ar Paysera Tickets!

Vienkāršāka maksājumu apstrāde

Pieejamība un pārredzamība ir tikai daļa no priekšrocībām, ko pasākumu organizatori bauda maksājumu pieņemšanas ziņā.

Vairs nekādas gaidīšanas
Nav jāskaita dienas un stundas līdz pasākuma beigām, lai saņemtu līdzekļus. Ar Paysera Tickets maksājumi par pārdotajām biļetēm tiek pārskaitīti tieši uz jūsu Paysera kontu reāllaikā.

Populārākie apmaksas veidi
Nezaudējiet potenciālo klientu tikai tāpēc, ka nepiedāvājat konkrētu apmaksas veidu. Paysera Tickets piedāvā dažādus populārus apmaksas veidus, piemēram, kredītkartes/debetkartes, internetbankas un citus – tas viss vienuviet. Jūsu klienti var maksāt, kā vēlas, un jūs saņemat naudu ātri. Abpusēji izdevīgi!

Starptautiska biļešu tirdzniecība
Paysera maksājumu pieņemšanas sistēma ļauj jūsu klientiem norēķināties, izmantojot starptautiskās maksājumu sistēmas, piemēram, Trustly, kā arī kredītkartes un debetkartes, tāpēc jums nav jāierobežo biļešu izplatīšana vienā tirgū!

Iespēja iepazīt savus klientus

Būsim reāli – ir grūti patiesi pazīt savus klientus. Varat lūgt viņiem aizpildīt aptauju vai sniegt atsauksmes, taču tas sniedz vien nelielu ieskatu par viņu patiesajām domām.

Paysera Tickets ir šeit, lai palīdzētu arī šajā jautājumā.

Mēs piedāvājam vienkāršu integrāciju ar tādiem rīkiem kā Google Ads, Google Tag Manager, Facebook Pixel un Google Analytics. Bet tas vēl nav viss – mēs jums nodrošinām arī jūsu klientu kontaktinformāciju, lai jūs patiešām varētu viņus iepazīt un sazināties (protams, ja vien viņi to atļauj!).

Un kas ir pats labākais? Tas ir pilnīgi bez maksas!

Paysera Tickets enables event organisers to use tools like Google Analytics, Facebook Pixel, Google Ads, Google Tag Manager

Esiet pats savu biļešu "saimnieks"

Paysera Tickets ir šeit, lai jūs atbalstītu, nevis ierobežotu.

Tāpēc mēs sniedzam jums brīvību izveidot, pārvaldīt un rediģēt savus pasākumus jebkurā laikā – jums nav nepieciešama Paysera Tickets sistēmas administratora atļauja, lai darītu kā labāk jums!

Vēlaties pievienot jaunu biļešu veidu, mainīt cenas vai aktivizēt atlaižu kodus? Nekādu problēmu.

Vēlaties integrēt Paysera Tickets savā vietnē? Darīts!

Varbūt jūs interesē vairākkārt izmantojamas biļetes, biļetes uz grupu pasākumiem, sezonas biļetes vai pasākumu grupas? Mēs par to parūpēsimies.

Turklāt, izmantojot sēdvietu izvēles funkciju, jūsu klienti var izvēlēties sev vietas, un jūs pat varat piemērot dažādas cenas dažādām vietām. 

Paysera Tickets offers flexibility to manage event tickets easier

Kopsavilkumā

Paysera Tickets piedāvā inovatīvu pieeju pasākumu biļešu tirdzniecībai, pieejamas cenas, vienkāršu maksājumu pieņemšanu un rīkus klientu iepazīšanai. Turklāt brīvība pārvaldīt biļetes sniedz jums pilnīgu kontroli pār pasākuma plānošanu.

Ja esat gatavs bez problēmām pārdot pasākumu biļetes, kāpēc gan neizmēģināt Paysera Tickets bez maksas? Un, ja jums ir idejas, kā mēs varam padarīt jūsu pasākumu biļešu tirdzniecības pieredzi vēl labāku, sazinieties ar mums!

#
Bizness

Kā izveidot pasākumu Paysera Tickets pašapkalpošanās biļešu tirdzniecības sistēmā?

Pasākumu organizēšana var būt patiesi izaicinošs darbs. Ceļš no idejas līdz norises vietas dekorēšanai var būt sarežģīts un bedrains, un, kad šķiet, ka beidzot viss ir izdarīts, vēl jāpārdod biļetes, jāreģistrē dalībnieki utt.🤯 Par laimi, jūs varat izveidot savu pasākumu vien dažu minūšu laikā Paysera Tickets pašapkalpošanās sistēmā un nekavējoties sākt biļešu pārdošanu.

#
Bizness

Kas ir maksājumu pieņemšanas pakalpojums un kā to izvēlēties?

Pircējiem apmaksa tiešsaistē šķiet vienkārša lieta, kas prasa tikai mirkli. Tomēr veiksmīgam maksājumam ir nepieciešami daudzi komponenti, lai tas notiktu. Kas tad īsti ir maksājumu pieņemšanas pakalpojums un kā to izvēlēties savam interneta veikalam?

#
Personīgās finanses

Kā atvērt Paysera kontu?

Daudzi joprojām uzskata, ka bankas konta atvēršana ir ilgs un sarežģīts process, kas saistīts ar gaidīšanu rindā, papīru aizpildīšanu un dažreiz pat komisijas maksām. Nekā tamlīdzīga, ja atverat Paysera kontu. Process ir ātrs, ērts un tikai tiešsaistē. Izpildiet tālāk norādītās darbības un atveriet kontu BEZ MAKSAS tajā pašā dienā.