Visi bloga ieraksti
Personīgās finanses

Apturēti Paysera pārskaitījumi? Lūk, kas jums jāzina

Here’s what you can do if your Paysera transfer was stopped
Vai Paysera pārskaitījums ir negaidīti apturēts, radot jūsos neapmierinātību un apjukumu? Pārskaitījumu apturēšana var notikt dažādu iemeslu dēļ, sākot no nepareizi ievadītas informācijas līdz atbilstības problēmām. Šajā blogā mēs sīkāk aplūkosim, kāpēc Paysera pārskaitījumi var tikt apturēti un kādi ir iespējamie risinājumi.

Īss atgādinājums

Paysera kā licencēta elektroniskās naudas iestāde uzņemas lielu atbildību, sniedzot klientiem drošus finanšu darījumus. Noteikumu ievērošana un aizdomīgu darbību novēršana mums ir ārkārtīgi svarīga.

Tāpēc dažos gadījumos mums var nākties apturēt pārskaitījumu, lai aizsargātu jūsu finanses. Mēs šo lēmumu uztveram nopietni un vienmēr cenšamies palīdzēt atjaunot pakalpojumu pēc iespējas ātrāk. Tāpēc, ja kādreiz saskaraties ar pārskaitījuma apturēšanu, esiet drošs, ka tas ir jūsu pašu aizsardzībai, un mēs darīsim visu, kas mūsu spēkos, lai nodrošinātu ātru risinājumu – mēs tikai lūdzam jūs sadarboties.

Tomēr ir gadījumi, kad pārskaitījumu var apturēt tādu iemeslu dēļ, kas nav saistīti ar drošības pasākumiem, un process bieži vien ir vienkāršs. Izpētīsim šīs situācijas sīkāk.

Iespējamie iemesli, kāpēc pārskaitījumi tiek apturēti (vai kāpēc jūs nevarat turpināt)

Sāksim ar vienkāršākajiem gadījumiem, kur situāciju labot varat pats, bez klientu atbalsta palīdzības. Vienkārši uzdodiet sev šādus jautājumus:

Vai jums kontā ir pietiekami daudz līdzekļu pārskaitījumam?

Varbūt nepareizi ierakstījāt pārskaitījuma summu un pievienojāt vienu nulli par daudz? Vai arī esat aizmirsis par komisijas maksām un ņēmāt vērā tikai summu, kuru vēlaties pārskaitīt?

Risinājums: vēlreiz pārbaudiet, vai jums ir pietiekami daudz līdzekļu pārskaitījumam, un pārbaudiet iespējamās komisijas maksas.

Vai pārskaitījuma informācija ir pareiza?

Nejauši ievadīt kļūdainu pārskaitījuma informāciju var gadīties ikvienam.

Risinājums: pirms turpināt, iesakām veltīt laiku, lai rūpīgi pārskatītu visu pārskaitījuma informāciju. It īpaši pārliecinieties, ka saņēmēja konta numurs un cita informācija ir pareiza,

Is your transfer via Paysera not getting through? There are a few possible reasons why

Vai jūsu konts ir apstiprināts?

Kā daļu no mūsu standarta procedūrām mēs pieprasām visiem jaunajiem lietotājiem aizpildīt Klienta anketu. Mēs zinām, ka tās pabeigšana var aizņemt nedaudz laika, taču, sniedzot visu nepieciešamo informāciju pēc iespējas ātrāk, varat būt mierīgs un turpmāk bez problēmām izmantot visas brīnišķīgās Paysera konta priekšrocības.

Ja konts nav apstiprināts, Paysera var apturēt pārskaitījumu, lai novērstu krāpšanu vai naudas atmazgāšanu.

Risinājums: lai pārliecinātos, ka jūsu konta informācija ir atjaunināta, savā Paysera kontā, sadaļā "Profila iestatījumi" pārbaudiet, vai esat iesniedzis personas dokumentus un atbildējis uz visiem anketas jautājumiem. Ja jums ir kādi jautājumi vai neskaidrības, lūdzu, sazinieties ar mūsu atbalsta komandu.

Vai sniedzāt visu nepieciešamo informāciju par pārskaitījumu?

Vienkāršs veids, kā noskaidrot, vai ir nepieciešama papildu informācija – tiek apturēts tikai viens no jūsu pārskaitījumiem, un pārējie pārskaitījumi netiek ietekmēti.

Tas notiek, ja konkrētam pārskaitījumam trūkst informācijas vai tas šķiet aizdomīgs.

Protams, šajā gadījumā jums nav jāmin un jāpaļaujas uz pieņēmumiem, jo mēs noteikti sazināsimies ar jums un lūgsim papildu informāciju, kas attiecas tieši uz jūsu situāciju.

Risinājums: lai novērstu jebkādus traucējumus, aizpildot pārskaitījuma veidlapu, iesakām sniegt pēc iespējas vairāk informācijas. Un, ja rodas neskaidrības, efektīva komunikācija ir svarīga! Sazinoties ar mums un nekavējoties sniedzot jebkādu papildu informāciju, jūs varat palīdzēt nodrošināt, ka jūsu pārskaitījums tiek apstrādāts bez kavēšanās.

Ja esat jau sniedzis nepieciešamo papildu informāciju, lūdzu, neuztraucieties – mūsu komanda rūpīgi izskata jūsu informāciju, lai novērstu kļūdas. Paldies, ka izvēlējāties mūsu pakalpojumu, un mēs novērtējam jūsu pacietību, kamēr mēs apstrādājam jūsu pārskaitījumu!

Providing accurate information to Paysera will help to resolve issues faster

Kādi dokumenti tiek pieņemti identifikācijai?

Pirms ķeramies pie saraksta, apskatīsim dažas svarīgas lietas, kas jāpatur prātā, iesniedzot dokumentus. Lai nodrošinātu, ka viss norit gludi, lūdzu, pārliecinieties, vai visas jūsu dokumentu kopijas ir krāsainas, tiem ir mašīnlasāmā zona un tie ir skaidri un nebojāti. Tāpat lūdzu ņemt vērā, ka mēs nevaram pieņemt dokumentus, kuriem beidzies derīguma termiņš vai kuri ir rakstīti ar roku.

Identifikācijai ir derīgi šādi dokumenti:

  • pase;
  • personas apliecība (ID karte);
  • uzturēšanās atļauja.

Augšupielādējiet papildu dokumentus

Dažos gadījumos jums var lūgt iesniegt arī šādus (vai cita veida) dokumentus, kurus var iesniegt tikai internetbankā:

  • darba atļauju;
  • darba vīzu;
  • ilgtermiņa vīzu;
  • termiņuzturēšanās atļauju;
  • darba līgumu.

Kopsavilkumā

Lai neko nepiemirstu, varat lejupielādēt zemāk esošo sarakstu.

Paysera transfer was stopped? Here’s a checklist of what you can do

Joprojām kaut kas neizdodas? Neuztraucieties un vienkārši sazinieties ar Paysera klientu atbalstu centru – mēs esam šeit, lai palīdzētu!

Saistītie raksti

#
Personīgās finanses

Kā atvērt Paysera kontu?

Daudzi joprojām uzskata, ka bankas konta atvēršana ir ilgs un sarežģīts process, kas saistīts ar gaidīšanu rindā, papīru aizpildīšanu un dažreiz pat komisijas maksām. Nekā tamlīdzīga, ja atverat Paysera kontu. Process ir ātrs, ērts un tikai tiešsaistē. Izpildiet tālāk norādītās darbības un atveriet kontu BEZ MAKSAS tajā pašā dienā.

#
Personīgās finanses

Vai ir droši maksāt tiešsaistē caur savu banku? 

Gadījumi, kad krāpnieki kaut ko pērk tiešsaistē vai fiziskos veikalos, izmantojot zagtas kartes vai kartes datus, ir reti, bet ne neiespējami. Internetbanka, šķiet, ir viens no drošākajiem veidiem, kā norēķināties par pirkumiem interneta veikalos.

#
Personīgās finanses

Kā aizsargāt Visa kartes informāciju?

Mēs visi pašsaprotamu iemeslu dēļ vēlamies, lai mūsu Visa kartes dati būtu privāti. Bet dažreiz pat visrūpīgākie cilvēki pieļauj kādu kļūdu un pēc tam atklāj aizdomīgus pārskaitījumus no viņu kontiem. Šādas situācijas, maigi izsakoties, rada stresu. Labā ziņa ir tā, ka vienmēr ir veids, kā to novērst un pat atrisināt šādas situācijas. Neatkarīgi no tā, vai meklējat izeju no jau notikušas naudas "noplūdes" vai meklējat preventīvus pasākumus, mums ir padomi ikvienam.