Visos kategorijos

Kaip papildyti Paysera sąskaitą?

#
Norėdami naudotis Paysera sąskaita, ją galite papildyti keliais skirtingais būdais. Nuo pinigų įnešimo grynaisiais iki pinigų siuntimo banko pervedimu – su visais būdais galėsite susipažinti šiame blogo įraše. Skaitykite toliau ir sužinokite daugiau.

Sugeneruokite papildymo instrukcijas per internetinę bankininkystę

  • Pirmiausia prisijunkite prie savo paskyros;
  • Kairėje esančiame meniu pasirinkite Sąskaitos ir kortelės > Papildymo instrukcijos;
  • Pasirinkite sąskaitą, kurią norite papildyti;
  • Pasirinkite šalį, kurios atliekate papildymą;
  • Pasirinkite valiutą, kuria pildote sąskaitą, bei nepamirškite paspausti Atnaujinti instrukcijas.

Sugeneruokite papildymo nurodymus naudodamiesi programėle

  • Prisijunkite prie savo Paysera mobiliosios programėlės;
  • Apačioje esančiame meniu pasirinkite Papildyti;
  • Naujame lange pamatysite instrukcijas kaip Papildyti sąskaitą;
  • Pasirinkite sąskaitą, kurią norite papildyti;
  • Pasirinkite šalį, iš kurios atliekate papildymą;
  • Pasirinkite valiutą, kuria pildote sąskaitą.
  • Pasirinkite papildymo būdą. Bus pateikti visi galimi sąskaitos papildymo būdai. Pasirinkite vieną iš jų.
#

Kiti Paysera sąskaitos papildymo būdai

Sugeneravę papildymo instrukcijas, pamatysite, jog yra keli būdai, kaip pridėti skirtingas valiutas į savo Paysera sąskaitą. Štai keletas jų:

Papildymas banko pervedimu į jūsų IBAN sąskaitą (eurais)

Jei pervedimą atliekate eurais, jį galite atlikti tiesiai į savo IBAN sąskaitą. Paysera yra tokių sistemų, kaip SEPA, SEPA Instant ir TARGET2 narė, ir tai suteikia galimybę gauti mokėjimus eurais iš viso pasaulio.

Papildymas banko pervedimu kitomis valiutomis

Generuodami papildymo instrukcijas pamatysite, kad sąskaitą papildyti galite skirtingomis valiutomis, atlikdami pervedimą iš vieno iš instrukcijose nurodytų bankų. Jei vadovausitės instrukcijomis, pervedimo gavėjas iš tikrųjų bus Paysera, o ne jūs patys. Laukelyje „Mokėjimo paskirtis“ įrašykite savo Paysera EVP numerį, o gavus pinigus, suma bus pervesta į jūsų asmeninę Paysera sąskaitą.

Automatinis sąskaitos papildymas

Šis papildymo būdas galimas tik kai kuriose šalyse, kuriose veikia Paysera mokėjimo inicijavimo paslauga (MIP). Sugeneravę instrukcijas internetu, pamatysite galimybę atlikti automatinį sąskaitos papildymą, t. y. pasirinkę savo banką būsite nukreipti į banko puslapį, o jums tereikės peržiūrėti mokėjimo duomenis ir juos patvirtinti. Šis būdas yra greitesnis ir paprastesnis nei rankinis sąskaitos papildymas banko pervedimu.

Paysera sąskaitos papildymas grynaisiais pinigais

Kai kuriose šalyse Paysera sąskaitą papildyti galite ir grynaisias pinigais. Jei ši funkcija galima pasirinktoje šalyje ir jūsų pageidaujama valiuta, programėlėje arba internetinėje bankininkystėje bus sugeneruotas grynųjų pinigų papildymo brūkšninis kodas. Tai itin populiarus papildymo būdas Lietuvoje ir Latvijoje.

Papildyti sąskaitą grynaisiais pinigais taip pat galite Paysera klientų aptarnavimo centre Vilniuje ir mūsų partnerių pardavimo vietose, tokiose kaip Maxima, Narvesen ir pan. Visas vietas galite rasti Paysera programėlėje: Prisijunkite prie savo paskyros > Papildyti > Pasirinkite, pavyzdžiui, Lietuva ir EUR > Papildymas grynaisiais, toliau spauskite ant žemėlapio smeigtuko viršutiniame dešiniajame kampe, kad pamatytumėte visas galimas vietas.

Tačiau atkreipkite dėmesį, kad kai kuriais atvejais brūkšninio kodo nereikia ir pakanka jūsų asmens dokumento. Visus grynųjų pinigų įnešimo ir išgryninimo vietoms keliamus reikalavimus galite pamatyti mūsų svetainėje.