Visos kategorijos

Naujiena! Kaip investuoti InRento platformoje naudojantis Paysera programėle?

How to invest with InRento via Paysera?
Investavimo entuziastai, dėmesio! Turime jums džiugių naujienų – sutelktinio investavimo į nekilnojamojo turto nuomos projektus platforma, InRento, integruota į Paysera programėlę! Tai reiškia, kad dabar galėsite valdyti savo finansus ir investicijas vienoje patogiai pasiekiamoje vietoje. Šis blogo įrašas papasakos apie visus šios puikios naujos paslaugos privalumus.

Kas yra InRento

InRento yra sutelktinio investavimo į nekilnojamojo turto nuomos projektus platforma, kuria jau galite naudotis Paysera programėlėje. Ji siūlo galimybę investuoti į įvairius projektus, įskaitant trumpalaikės nuomos būstus, bendro gyvenimo erdves ir viešbučius.

O geriausia yra tai, kad jei jau esate Paysera naudotojas, jums nereikia papildomai patvirtinti tapatybės, kadangi ją jau patvirtinote registruodamiesi.

Kaip veikia šis investavimo būdas?

Kas gali naudotis InRento?

Paysera klientai su patvirtinta Paysera paskyra, kurie turi mobiliajame įrenginyje įsidiegę Paysera programėlę (veikia tiek su iOS, tiek su Android). Jei dar neturite Paysera sąskaitos – galite ją nemokamai atsidaryti. Atsisiųskite mūsų programėlę jau dabar!

Atkreipkite dėmesį, kad šia nauja funkcija galite naudotis tik jei esate iš vienos iš toliau išvardintų šalių.

List of private client nationalities that can use InRento services through Paysera. List of legal client countries that can use InRento services through Paysera.

Kokia minimali investavimo suma?

Į projektą galite investuoti nuo 500 eurų.

Ar tai saugu?

Tiek Paysera, tiek InRento yra prižiūrimos Lietuvos banko, o tai reiškia, kad laikomės visų būtinų taisyklių jūsų apsaugai. Be to, InRento ypatingą dėmesį skiria investicijų projektų atrankai. Kiekvienas projektas kruopščiai ir atidžiai vertinamas, siekiant užtikrinti, kad jūsų investicijos būtų nukreiptos tik į patikimus ir perspektyvius projektus.

Kaip pradėti investuoti InRento platformoje naudojantis Paysera programėle?

  1. Atsidarykite Paysera programėlę ir apatiniame dešiniajame kampe pasirinkite Daugiau.
  2. Slinkite žemyn tol, kol pamatysite InRento, ir paspauskite.
  3. Paspauskite PRADĖTI.
  4. Pasirinkite mokėjimo sąskaitą, peržiūrėkite informaciją ir paspauskite LEISTI.
Step-by-step instructions on how to invest with InRento via the Paysera app.

InRento platformoje matysite projektus, į kuriuos galite investuoti, taip pat jau finansuotus bei realizuotus projektus. Prie kiekvieno projekto pateikiama ši informacija:

  • vieta;
  • bendra reikiama investicijų suma, kad projektas būtų įgyvendintas;
  • jau investuotų pinigų suma.
Property examples to invest in with InRento via the Paysera app.

Jei jus sudomino konkretus projektas

Drąsiai panagrinėkite jį išsamiau! Tiesiog paspauskite ant jo, ir gausite visą informaciją, kurios reikia norint priimti pagrįstą sprendimą:

  • saugumo ir investicijų reitingus;
  • galimą grąžą pagal investuojamą sumą;
  • informaciją apie projekto savininką, investavimo priežastis, galimas rizikas ir dar daugiau.
Information about investment projects with InRento via the Paysera app.

Kai būsite pasiruošę investuoti

Paspauskite ant konkretaus projekto, slinkite žemyn iki INVESTICIJŲ GRĄŽA, įveskite norimą investuoti sumą (nepamirškite, kad pradinė suma yra 500 eurų) ir atidžiai patikrinkite informaciją. Jei visos sąlygos jums tinka, paspauskite INVESTUOTI DABAR.

Jei InRento platformoje investuojate pirmą kartą, turėsite užpildyti klausimyną ir patvirtinti, kad sutinkate su rizikos sutartimi, taisyklėmis ir sąlygomis.

Jei anksčiau jau investavote InRento platformoje, užpildėte klausimyną ir sutikote su rizikos sutartimi, kartoti tos pačios procedūros nebereikės.

#

Kai investuosite į projektą

Savo portfelį galite patikrinti bet kada. Tiesiog grįžkite į pagrindinį InRento puslapį, ir šalia skilties Projektai pamatysite Portfelis. Paspauskite jį, ir rasite visus duomenis apie sąskaitos vertę, gryną metinę grąžą ir gryną mėnesinį pelną.

InRento portfolio information on the Paysera app.

Jei prireiks pagalbos, mes visada padėsime!

Tikimės, kad šis blogo įrašas suteikė jums vertingų žinių apie InRento ir Paysera integracijos galimybes. Visgi, jei vis dar turite klausimų ar negalite rasti reikiamos informacijos programėlėje – mūsų klientų aptarnavimo komanda visada pasirengusi jums padėti.

Susiję straipsniai

#

Kodėl verta apsvarstyti investavimo galimybę?

Nerimaujate dėl infliacijos įtakos jūsų sunkiai uždirbtiems pinigams? Jus domina finansinė nepriklausomybė ir saugi ateitis? Investavimas gali būti atsakymas į šiuos klausimus. Šiame blogo įraše išnagrinėsime priežastis, kodėl turėtumėte apsvarstyti investavimą, ir kaip lengvai investuoti Paysera sąskaitos pagalba.

#

Mitai prieš tikrovę: visa tiesa apie investavimą

Investavimas dažnai suprantamas klaidingai. Kai kurie jį laiko įtartinai pelninga finansine schema, kiti jį prilygina azartiniams lošimams. Tokie klaidingi įsitikinimai gali atgrasyti daugelį nuo perspektyvių finansinių galimybių, tačiau investavimas nėra toks bauginantis ar rizikingas, kaip gali atrodyti. Išsklaidykime šiuos mitus, kad geriau suprastumėte investavimo esmę!

#

Metas apsaugoti savo pinigus – metas auksui!

Puodelis kavos 70-aisiais kainavo maždaug 20 centų, šiandien – daugiau kaip 1,50 EUR. Tuo pat metu aukso uncijos kaina buvo vos 200 EUR, šiandien uncija kainuoja aštuonis kartus daugiau ir viršija 1600 EUR. Svarstote, kas bendro tarp šių skirtingų prekių? Infliacija.