Visos kategorijos
Paysera HQ

Paysera Tickets pristato naują logotipą, išlaiko pažadą neimti administravimo ir atsispausdinimo mokesčių

#
Bilietų platinimo platforma Paysera Tickets pristato naują logotipą. Naujas logotipas siejasi su jau anksčiau pakeistu finansinių paslaugų bendrovės Paysera vizualiniu identitetu bei išlaiko pažadą ir toliau suteikti galimybę pirkėjams įsigyti bilietus be papildomų mokesčių.
Justina Šidlauskienė, Paysera marketingo vadovė, teigia, kad pavasarį Paysera atnaujino prekės ženklą, po kurio skėčiu teikiamos finansinės ir susijusios paslaugos, todėl natūraliai atėjo laikas prie jo priderinti ir kitos veiklos - bilietų platinimo platformos - logotipą.
“Kuriant vizualinį identitetą prisiminėme startuolišką bilietų platformos kūrimo praeitį. Prieš 7-erius metus kolega kitoje bilietų platinimo platformoje pirko bilietus ir už kiekvieną iš jų sumokėjo administravimo mokestį. Taip jam gimė idėja sukurti bilietų platinimo savitarnos platformą be administravimo ir atsispausdinimo mokesčių pirkėjui. Naujuoju Paysera Tickets prekės ženklu ir siekiame akcentuoti Paysera Tickets kaip sąžiningą platformą pirkėjui, o renginiui organizatoriams - kaip patikimą ir patrauklų įrankį kurti ir valdyti renginius”, - sako J. Šidlauskienė.
Naujojo logotipo pagrindiniu motyvu pasirinktas stilizuotas bilietas. Nors iš esmės Paysera Tickets buvo pritaikyta prie dabartinės Paysera logotipo spalvų paletės, kartu buvo įtraukta ir papildomų spalvų, kurios logotipui suteikia gaivumo ir gyvybingumo.
Logotipo mėlyna ir žalia spalvos simbolizuoja įsipareigojimą išlaikyti pagrindines vertybes – sąžiningumą, inovacijas, patirtį ir tvarumą. Papildomai įvesta ryškiai žalia spalva simbolizuoja mūsų palaikomų renginių įvairovę ir gyvybingumą.
Šiemet sausį - rugsėjį per bilietų platinimo platformą Paysera Tickets parduota apie 330 000 bilietų į maždaug 6 000 renginių - koncertus, maratonus, parodas, vebinarus, ekskursijas. Palyginimui, 2021 m. renginių organizatoriai šioje platformoje pardavė 345 000 bilietų į 6 400 renginių.

Apie Paysera Tickets

Paysera Tickets yra bilietų platinimo platforma, kurioje renginių organizatoriai nuo 2015 m. turi visišką laisvę kurti, valdyti ir sekti savo renginius, o bilietų pirkėjams netaikomi jokie papildomi mokesčiai. Bilietų platintojas priklauso finansinių paslaugų bendrovei Paysera, kuri suteikia galimybę atsiskaityti už bilietus per bankus, fintech bendroves ir mokėjimo kortelėmis. Paysera Tickets Lietuvoje yra vienintelis bilietų platintojas, turintis elektroninių pinigų įstaigos licenciją.