Visos kategorijos
Paysera HQ

Solidarumo gestas: „Paysera“ išleido Ukrainos vėliavos mokėjimo kortelės dizainą

#
Finansinių technologijų bendrovė „Paysera“ išleido dvi naujo dizaino „Visa“ mokėjimo korteles, kurios pakeis ligšiolinio dizaino korteles. Viena iš naujųjų mokėjimo kortelių bendrovė reiškia solidarumą su Ukraina.
„Ukrainos vėliavos prie pastatų, automobiliuose, balkonuose ir dėvimi drabužiai su šios šalies simbolika yra solidarumo su Ukraina gestai, pabrėžiantys ir vertybinę poziciją. Kasdien bendraujame su 50 ukrainiečių darbuotojų, konsultuojame 73,5 tūkst. klientų iš šios šalies, todėl žinome, kad europiečių demonstruojamas palaikymas vertinamas. Naujoji mokėjimo kortelė yra dar vienas solidarumo gestas su Ukraina“, – sako Gintautas Mežetis, „Paysera“ generalinis direktorius.
Skaičiuojama, kad per dviejų savaičių testavimo laikotarpį, kai atsirado galimybė pasirinkti Ukrainos vėliavos kortelę, ją užsisakė beveik 800 privačių ir verslo klientų.
Kartu su Ukrainos vėliavos kortele, „Paysera“ pristatė ir naują mokėjimo kortelę, atspindinčią naująjį bendrovės vizualinį identitetą, kuris atsinaujino kartu su logotipu 2022 m. pavasarį.
Bendrovė primena, kad ankstesnio dizaino korteles turintiems klientams jokių veiksmų imtis nereikia – anksčiau išduotos kortelės galios iki galiojimo datos, nurodytos ant dabartinės kortelės. Pasibaigus turimos kortelės galiojimo laikui, atnaujintas korteles klientai gaus jau naujo dizaino.
„Paysera“ sudarys sąlygas pasikeisti korteles, kurių galiojimo laikotarpis nepasibaigęs, tačiau prašo klientus atkreipti dėmesį į ekologiją bei neskubėti keisti dar ilgai galiojančių kortelių.
Naujosios „Visa“ mokėjimo kortelės, kaip ir ligšiolinės, gali būti susietos su „Apple Pay“, „Google Pay“ ir „Samsung Pay“ bekontakčiams mokėjimams telefonu.
#
„Paysera“ buvo viena pirmųjų finansų įstaigų pasaulyje, kuri 2022 m. vasario 23 d. (likus dienai iki karo veiksmų) pranešė stabdanti pervedimus į ir iš Rusijos ir uždaranti sąskaitas Rusijos piliečiams. Ukrainiečiams bėgant nuo karo, bendrovė vieną iš biuro aukštų Vilniuje pritaikė pabėgėlių poreikiams bei čia apgyvendino daugiau nei 25 ukrainiečių, keletą jų įdarbino. Gruodžio mėnesį Kijevo apskrityje įsikūrusiems vaikų namams bendrovė išsiuntė generatorių bei Kalėdinių dovanų.
#

Apie „Paysera“

„Fintech“ bendrovė „Paysera“ teikia greitas, patogias, prieinamas finansines ir susijusias paslaugas visame pasaulyje. Įmonė apdoroja mokėjimus e. parduotuvėse, teikia pinigų pervedimo, valiutos konvertavimo paslaugas, klientams išduoda „Visa“ mokėjimo korteles. Pradėjusi veiklą 2004 m. Vilniuje, bendrovė vėliau tapo pirmąja Lietuvoje elektroninių pinigų įstaiga (EPĮ), o šiandien „Paysera“ yra tarptautinis „fintech“ tinklas, kurio įmonėse 15 pasaulio miestų dirba per 300 žmonių. Programėlę atsisiuntus daugiau nei milijonui naudotojų, „Paysera“ virsta superprogramėle, teikiančia finansines ir kasdienes paslaugas visame pasaulyje.