Предимства и възможностиШирок спектър на приложение

Плащанията с SMS съобщения са особено удобни за малки суми. Може да става въпрос за абонаментна такса за уеб сайт, гласуване чрез кратък номер в радио или телевизионни игри и кредити за Интернет или мобилни игри.

Множество държави и оператори

Обслужване на клиенти от цял свят. SMS плащанията са налични от повече от 50 държави и чрез всички големи мобилни оператори. Системата е преведена на 18 езика и плащането може да се извърши в местна валута.

Разделяне на плащане

Използвайте специалната функция SMS банка, която позволява да платите до 43 EUR за покупка на части. Клиентът трябва да изпрати повече от едно SMS съобщение с добавена стойност, докато се събере общата сума.

SMS ключови думи и абонамент

Създайте виртуални валути и курсове за Вашите игри. Определете индивидуални SMS цени и задайте ключови думи. Вашите клиенти просто трябва да изпратят SMS с ключовата дума до кратък номер, който ние ще осигурим за Вас.
Активирайте SMS абонамент и получавайте плащания автоматично всеки месец.

Всички приходи по една сметка

Нямате нужда от споразумения с мобилни оператори от различни държави. SMS плащанията се събират в една Paysera сметка, което прави още по-лесен прегледа на подробни статистически данни и отчети.

Удобно управление

Лесно е да се управляват един или няколко проекта за SMS плащания, когато сметката може да бъде достъпна по всяко време на деня, като влезете в системата за електронни плащания Paysera.

Предоставяне на пълномощия

Титулярът на сметката може да осигури пълномощия и права за управление на техническата информация за плащанията. Преди интеграцията е достатъчно програмистите да открият безплатна сметка и да изпълнят процедурата по идентификация.

SMS плъгин

Използвайте нашия готов плъгин, който автоматично генерира ключови думи. Трябва само да зададете виртуални валути и курсове и да качите генерирания плъгин код на Вашия уеб сайт или Интернет игрален сървър.

Безплатни инструменти

Ползвайте PHP библиотеката, ако възнамерявате Вие самият/-ата да разрешавате плащания.

SMS без интеграция

Всичко, което трябва да направите, е да създадете ключови думи, определите цени и изберете един или няколко кратки номера. Ключовите думи и кратките номера могат да бъдат обявени по време на радио или телевизионна игра, или просто публикувани на уеб сайта.

Лесна за инсталиране и изпробване

Достатъчно е да създадете ключова дума и Вашите клиенти вече ще могат да изпращат съобщения до предоставения кратък номер. Ако изпълните интеграция на уеб сайта или сървъра, можете да видите техническата информация за изпращане на SMS в специалния списък.

Безплатна техническа поддръжка

Използвайте уеб сайта за програмисти, където са налични техническа документация и инструменти за самостоятелна работа. Ако възникнат въпроси, свържете се с нашите мениджъри по обслужване на клиенти, които ще Ви съдействат с безплатна консултация.

Как да започна?#
Открийте безплатна Paysera сметка и изпълнете процедура по идентификация.
#
Регистрирайте се и потвърдете проекта на Вашата дейност в системата.
#
Конфигурирайте плъгин, PHP библиотека и ги добавете към своя програмен код.
#
Вижте плащанията* и информацията за изпращане на SMS, като влезете в платежната система.


*SMS плащанията, получени от Paysera, се изплащат веднъж месечно или по-рядко.