Toate postările de pe blog
Caracteristici

Cele mai importante caracteristici ale aplicației Paysera în 2021 - cum să nu ratezi noutățile?

Aplicația Mobilă Paysera

În fiecare lună, dacă nu mai des, Aplicația Mobilă Paysera vă prezintă noi caracteristici și îmbunătățiri - dintre care unele sunt greu de observat chiar și de ochii cei mai critici, în timp ce altele "fac titluri". Testați-vă - de câte dintre cele mai recente funcții financiare din 2020 profitați? Și care sunt cele mai așteptate pe care încă nu le-am anunțat în 2021? Avem ceva pentru toată lumea!

Pentru deținătorii de carduri 💳

Carduri multicolore – albastru strălucitor și portocaliu vs. nuanțe mai întunecate pentru companii. Aproape exact acum un an am început să oferim clienților noștrii carduri în culori noi.

Apple Pay – am încheiat anul cu o explozie și în cele din urmă clienții noștri și-au putut adăuga cardurile Visa la Apple Pay.

Notificări tranzacții card – primiți o notificare pe telefonul dvs. după ce banii părăsesc cardul Visa. Pentru cei care se tem în permanență să-și piardă cardul 🙈 Pentru a activa notificările, apăsați pe pictograma Profil din aplicație > Notificări> Activați "Plăți cu cardul".

#

Pentru confidențialitate și securitate 🔐

Mod privat – deschide aplicația în fața prietenilor tăi fără teama de a le arăta câți bani ai. Confidențialitatea mai întâi! Mergi la: pictograma Profil din aplicație > Confidențialitate și securitate > Mod privat.

Ascundeți informații din extras – ascundeți informații din extras pentru anumite achiziții sau cheltuieli pentru a nu primi întrebări incomode. În secțiunea istoric transferuri din aplicație alegeți o tranzacție și glisați-o spre stânga > Ascundeți.

#

Pentru a economisi

Conturi pentru economii comune – economisim împreună și cheltuim împreună! Deschideți un cont comun pentru cumpărături, vacanțe sau poate pentru a sărbătorii evenimente? Mergi la: pictograma Profil din aplicație > Conturile mele > Conturi comune.

Permisiuni pe cont – acordați permisiunea de a vedea sau gestiona contul dvs. contabilului, partenerului de afaceri sau membrilor familiei cu doar câteva atingeri. Mergi la: pictograma Profil din aplicație > Conturile mele > Alege un cont > Permisiuni.

Plăți recurente – ai un abonament de plată? Plătiți facturile telefonice în fiecare lună? Trimiți bani pentru chirie? Configurați o plată recurentă o dată și nu vă mai faceți griji. 💸 Mergi la: Transferuri> Plăți recurente.

#

Pentru economisire de timp și confort ⏳

Noi limbi disponibile – Arabă, ucraineană, albaneză (XK) - în 2020 aplicația noastră a devenit disponibilă în toate aceste limbi - aducând-o în total la 14 limbi pentru o gestionare mai ușoară a finanțelor 🌎 Mergi la:pictograma Profil din aplicație > Limba.

Pentru specialiștii finanțelor 🏅

Metale prețioase – cumpărați, trimiteți sau revindeți aur fizic real prin intermediul aplicației Paysera în câteva clipe. Tranzacționarea aurului a fost introdusă în 2020 și a devenit în curând unul dintre cele mai interesante servicii disponibile atât pentru clienții de afaceri, cât și pentru cei privați. Mergi la: Mai mult> Metale prețioase.

Conturi de companie – deschideți și gestionați contul dvs. de afaceri din mers, prin intermediul aplicației. Mergi la: pictograma Profil din aplicație > Conturile de companie > Deschide un alt cont de companie.

#

2021 – un an diferit de oricare

Fără a strica toate planurile noastre pentru acest an, vă oferim o scurtă privire asupra a ceea ce este pregătit pentru clienții Paysera în acest an.

Carduri virtuale📲

Lucrăm din greu pentru a vă livra acest lucru cât mai curând posibil - întrucât aceasta este cu adevărat una dintre cele mai așteptate caracteristici care probabil nu are nevoie de nicio altă introducere.

Argint și platină 🥈

După succesul caracteristicii tranzacționare aur, suntem hotărâți să extindem oferta noastră de metale prețioase la argint și platină.

Asistență pentru clienți 24/7 și chat-uri în aplicație 💬

În curând veți putea să ne contactați în limba engleză tot timpul și nu doar prin telefon sau e-mail, ci și folosind chatul live în aplicație, asistența pentru rețelele sociale și multe altele.

Cerere de bani

Solicitați bani nu numai de la clienții Paysera, ci și de la toți ceilalți, trimițându-le toate informațiile necesare despre cât datorează și unde să efectueze transferul cu doar câteva atingeri.

… de asemenea Widgets pentru iOS 14 📲, Comenzi vocale 🗣, Filele comune pentru o împărțire mai ușoară a facturilor atunci când călătoriți cu prietenii și multe altele urmează să fie dezvăluite!

#

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Vă plac veștile noastre? Evaluați aplicația Paysera în App Store sau Google Play și spuneți-ne care dintre caracteristici vă place cel mai mult!

Articole similare

#
Servicii

Apple Pay acceptă acum cardurile Visa!

Vești bune pentru toți fanii Apple - cardurile Visa sunt acum compatibile cu Apple Pay. Multă vreme, a fost una dintre cele mai frecvente solicitări din partea clienților noștri și nu am mai putut să o ignorăm. Pentru cei care știu deja ce să facă - probabil că titlul a fost suficient pentru a începe. Pentru alții - continuați să citiți.

#
Servicii

Cardul Visa se poate înrola în Google Pay și Samsung Pay?

Unde funcționează Google Pay și Samsung Pay? Îmi pot adăuga cardul Visa? Și cum ne schimbă obiceiurile plățile mobile?

#
Servicii

Să fie culoare!

Paysera a introdus mai mult albastru în sistemul său în toamna anului 2019. Acum mergem cu un pas mai departe și prezentăm nu numai un nou design de card, ci și noi culori de card. Spectrul noilor carduri Visa va fi format din 6 nuanțe diferite!