Visos kategorijos
Paysera HQ

„Paysera“ pasamdė išorinius skambučių centrus Maroke ir Madagaskare

#
Su klientais 17 kalbų bendraujanti finansinių technologijų bendrovė „Paysera“ pasamdė išorinius skambučių centrus Maroke ir Madagaskare, kurių 35 darbuotojai nuo šiol per nuotolį aptarnauja prancūziškai, arabiškai ir angliškai kalbančius klientus. Šie skambučių centrai perėmė klientų aptarnavimą iš išorinio tiekėjo Alžyre, su kuriuo sutartį „fintech“ bendrovė nutraukė.
Skambučių centras Maroke klientus aptarnauja nuotoliniu būdu prancūzų, arabų ir anglų kalbomis, o Madagaskare – prancūzų ir anglų kalba. Skambučių centrams pradėjus veikti, bendrovė nuo šiol atsako į užklausas prancūzų ir arabų kalba 24 valandas per parą, penkias dienas per savaitę (24/5).
„Skaitmeniniame amžiuje, nepaisant plėtojamų technologijų, daugelis vartotojų vis dar renkasi klasikinius telefoninius skambučius arba elektroninius laiškus, kad gautų informaciją, ir tai visiškai nestebina. Vartotojai nori jausti, kad jie yra išklausomi ir jų užduodami klausimai yra svarbūs. Šiuos poreikius mūsų komanda mato ir girdi kasdien, todėl ir samdome skambučių centrus keturiuose žemynuose, siekdami atitikti mūsų klientų lūkesčius. Maroke ir Madagaskare daug žmonių moka prancūziškai, todėl pasirinkome bendradarbiauti su skambučių centrais, esančiais šiose valstybėse“, – sako Augustas Liachovičius, „Paysera“ Tarptautinių klientų aptarnavimo skyrių vadovas.
Lietuvoje, Bulgarijoje, Ukrainoje ir Filipinuose esantys skambučių centrai priklauso „Paysera“, o Kolumbijoje, Maroke ir Madagaskare bendrovė samdo išorės tiekėjus. Iš viso bendrovė į klientų užklausas atsako 17 kalbų, tarp jų lietuvių, latvių, estų, ukrainiečių, rumunų, pasitelkdama Paysera grupės įmonių darbuotojus šiose valstybėse.
Būtent skambučių centrai padeda aptarnauti klientus anglų kalba 24/7 formatu – iki 22 val. (Lietuvos laiku) į užklausas anglų kalba atsako darbuotojai iš Lietuvos, nuo 22 val. iki 2 val. ryto – skambučių centrai Maroke ir Kolumbijoje, o nuo 2 val. ryto angliškas užklausas perima specialistai Filipinuose.
Naujausiais 2023 m. II ketv. Lietuvos banko duomenimis, „Paysera“ yra didžiausia Lietuvos elektroninių pinigų įstaiga pagal du svarbius rodiklius: klientų sąskaitose laikomus pinigus bei mokėjimo operacijas.
„Paysera“ istoriškai yra pirmoji elektroninių pinigų įstaiga Lietuvoje. Pagrindinis įmonės verslas Baltijos šalyse yra mokėjimų apdorojimas e. parduotuvėse, už Baltijos šalių ribų – pervedimai, valiutos konvertavimas programėlėje ir e. bankininkystėje. Bendrovėje Lietuvoje dirba daugiau nei 150 žmonių, grupės įmonėse – apie 500.
„Paysera“ grupės įmonės veikia Lietuvoje, Latvijoje, Estijoje, Rumunijoje, Bulgarijoje, Ukrainoje, Albanijoje, Kosove ir Sakartvele.