Visos kategorijos

Paysera Tickets keičia savo logotipą!

#
Šių metų kovo mėnesį džiaugėmės galėdami su jumis pasidalinti naujuoju Paysera logotipu.Taip pat pažadėjome daugiau pokyčių ir naujienų apie mūsų identiteto pokyčius ir esame pasiruošę šį pažadą ištesėti. Pristatome dar vieną pasikeitusį logotipą, šįkart – Paysera valdomos renginių platformos Paysera Tickets. Skaitykite toliau apie Paysera Tickets prekės ženklo atsinaujinimą.

Kodėl keičiasi Paysera Tickets įvaizdis?

Galbūt prisimenate iš mūsų ankstesnio pranešimo apie Paysera logotipo pasikeitimą, kad mūsų prekės ženklo atsinaujinimo tikslas – sujungti vizualinį identitetą su įmonės vizija ir vertybėmis. Ir kartais vaizdai kalba garsiau už žodžius.

Nuo tada, kai pakeitėme Paysera logotipą, vizualiniai skirtumai tarp Paysera ir Paysera Tickets buvo akivaizdūs. Su Paysera Tickets prekės ženklo atsinaujinimu naujasis Paysera Tickets logotipas pagaliau vizualiai siesis su Paysera logotipu.

Primename, kad atsinaujinimo procesas vyks palaipsniui. Kadangi jau kelis mėnesius pažįstate atnaujintą Paysera logotipą, tikimės, kad naujasis Paysera Tickets logotipas jums patiks.

Galiausiai norime pabrėžti, kad Paysera Tickets įvaizdžio pasikeitimai nekeičia mūsų paslaugų esmės – mes ir toliau teikiame galimybę patraukliomis sąlygomis platinti bilietus į renginius, o pirkėjams įsigyti bilietus internetu be jokių administracinių ar paslėptų mokesčių.

#

Paysera Tickets paslaugų perteikimas per naujas spalvas

Trumpai tariant, mėlyna ir žalia spalvos simbolizuoja mūsų įsipareigojimą išlaikyti pagrindines Paysera vertybes – sąžiningumą, patirtį, inovacijas ir tvarumą. Papildomai įvestos balta ir ryškiai žalia spalvos simbolizuoja mūsų palaikomų renginių įvairovę ir gyvybingumą.

Nors iš esmės Paysera Tickets atitinka dabartinę Paysera spalvų paletę, įtraukėme ir papildomų spalvų, kurios logotipui suteikia gaivumo ir gyvybingumo.

#

Mūsų vizija – daugiau nei svajonė

Paysera Tickets bilietų platinimo platforma buvo sukurta tam, kad galėtume užtikrinti patogias renginių organizavimo sąlygas organizatoriams ir padėti jiems lengvai pasiekti savo auditoriją.

Siekiame ir toliau rūpintis savo klientais, todėl:

  • Netaikome jokių administracinių ar užslėptų mokesčių perkantiems bilietus internetu
  • Bilietus į nemokamus renginius organizatoriai gali kurti ir platinti nemokamai
  • Renginių organizatoriai turi visišką laisvę kurti, tvarkyti ir sekti savo renginių turinį nelaukiant patvirtinimo iš Paysera Tickets platformos administratoriaus
  • Itin konkurencingos kainos lyginant su kitomis bilietų pardavimo platformomis

Kaip ir minėjome, Paysera Tickets įvaizdžio keitimas bus įgyvendinamas palaipsniui. Nekantraujame pranešti apie kitus planuojamus pokyčius, todėl kviečiame nepraleisti naujienų ir sekti mus socialiniuose tinkluose.