Visos kategorijos
Paysera HQ

Paysera sistemų būklę nuo šiol galima patikrinti internetu

#
Fintech bendrovė Paysera nuo šiol e. parduotuvėms, jų pirkėjams ir kitiems klientams suteikia galimybę savarankiškai pasitikrinti bendrovės ir trečiųjų šalių sistemų būklę bei planuojamus atnaujinimo darbus. Sistemų pulsą galima sekti adresu status.paysera.com
„Jeigu pirkėjui nepavyksta atsiskaityti e. parduotuvėje, pardavėjas ima ieškoti priežasčių. Jos retai būna akivaizdžios, tad pirmas spėjimas dėl problemos šaltinio nebūtinai yra teisingas. Todėl e. parduotuvių ir jų pirkėjų patogumui sukūrėme kanalą, kuris palengvins atsakymų paiešką ir prisidės prie geresnės pirkėjų patirties Baltijos šalių internetinėse parduotuvėse. Pavyzdžiui, mums užfiksavus sutrikimus pirkėjo banke, tai pamatęs prekybininkas galės reaguoti ir paskatinti parduotuvės lankytojus rinktis kitus atsiskaitymo būdus. Esant poreikiui, prekybininkai su savo pirkėjais galės dalintis nuoroda į šį puslapį”, – sako Deimintas Mažuolis, Paysera klientų aptarnavimo departamento vadovas.
Sistemų būklės puslapis aktualus ne vien e. prekybos, o ir kitų verslo šakų atstovams bei privatiems klientams, kurie naudojasi Paysera programėle, e. bankininkyste, mokėjimo kortele, atlieka pervedimus ar platina bilietus į renginius.
Paysera aptarnauja mokėjimus daugiau kaip 13 tūkst. e. parduotuvių. 2021 m. pirkėjai jose apsipirko už beveik 600 mln. Eur.

Apie Paysera

„Fintech“ bendrovė Paysera teikia greitas, patogias, prieinamas finansines ir susijusias paslaugas visame pasaulyje. Įmonė apdoroja mokėjimus e. parduotuvėse, teikia pinigų pervedimo, valiutos konvertavimo paslaugas, klientams išduoda Visa mokėjimo korteles. Pradėjusi veiklą 2004 m. Vilniuje, bendrovė vėliau tapo pirmąja Lietuvoje elektroninių pinigų įstaiga (EPĮ), o šiandien Paysera yra tarptautinis „fintech“ tinklas, kurio įmonėse 15 pasaulio miestų dirba per 300 žmonių. Programėlę atsisiuntus daugiau nei milijonui naudotojų, Paysera virsta superprogramėle, teikiančia finansines ir laisvalaikio paslaugas visame pasaulyje.