Visos kategorijos

Paysera Albania suteikta elektroninių pinigų įstaigos licencija!

Paysera Albania
The Central Bank of Albania has granted an electronic money institution (EMI) licence to Paysera Albania, making it the third country in the Paysera Network to secure this licence. Other licences are currently held by the Network pioneer Paysera Lithuania as well as Paysera Kosova.
Licenciją gavusi partnerė, Albanija, galės savo klientams teikti įvairias paslaugas: pinigų pervedimus, įmokų surinkimo paslaugą e. parduotuvėse ir pan.
Nors albanai dauguma mokėjimų vis dar atlieka grynaisiais ir tik 40 proc. šalies gyventojų turi banko sąskaitą, Paysera tikisi, kad elektroninės bankininkystės ir elektroninių pinigų paslaugos šalyje bus sutiktos šiltai ir galbūt net atneš reikšmingų pokyčių į e. prekybos sritis.
Kaip ir Kosovas, kuriame Paysera neseniai pradėjo savo veiklą, Albanija yra besivystanti, perspektyvi rinka, kurioje naujovių laukiantiems žmonėms galima pasiūlyti konkurencingas paslaugas ir kainas.
Be šių licencijas gavusių partnerių Paysera tinkle yra ir daugiau šalių – Rumunija, Bulgarija, Estija, Latvija, Ispanija, o tinklas ir toliau plečiasi Europoje ir už jos ribų.