Visos kategorijos
Paysera HQ

Paysera pripažinta „Metų fintech įmone“ Albanijoje

Paysera named "Fintech of the Year" in Albania
Tiranos prekybos ir pramonės rūmai išrinko Paysera „Metų fintech įmone“ už novatorišką veiklą skaitmeninių mokėjimų ir finansinių paslaugų srityje Albanijoje.

Paysera Albania generalinis direktorius Idlir Ahmati teigė:

„Finansinės inovacijos visada kelia iššūkių, tačiau galiausiai mums pavyko ir savo klientams pasiūlyti finansines paslaugas, prieinamas bet kurioje kitoje Europos šalyje. Tikrai didžiuojamės, kad esame pripažinti pirmaujančia Albanijos fintech įmone. Šis apdovanojimas – tai mūsų komandos sunkaus darbo ir inovacijų diegimo Albanijos rinkai teikiant pažangius finansinius produktus ir paslaugas įrodymas“.

Paysera yra vienintelė finansų įmonė Albanijoje, siūlanti 1 EUR bankinius pervedimus verslo klientams į SEPA šalis ir atliekanti juos per 20–40 minučių. Palyginimui, kiti bankai šioje šalyje taiko SEPA pervedimams komisinius mokesčius nuo 15 EUR.

img

Paysera Ltd generalinis direktorius Kostas Noreika teigė:

„Kaip tarptautinė mokėjimo paslaugų teikėja, Paysera siekia suteikti galimybes ekonomikos augimui visose rinkose, kuriose veikia. Albanijoje mes greitai įsitvirtinome kaip itin svarbus finansinis partneris tiek verslui, tiek privatiems klientams. Siūlydama greitus ir nebrangius tarptautinius pervedimus, Paysera padeda Albanijos įmonėms plėstis tarptautiniu mastu, o privatiems klientams suteikia palankesnes sąlygas naudotis finansinėmis paslaugomis. Šis apdovanojimas patvirtina mūsų indėlį plėtojant Albanijos skaitmeninę ekonomiką“.

Ateinančiais metais Paysera Albania planuoja pasiūlyti fizines ir virtualias mokėjimo korteles, elektroninių ir fizinių įmokų surinkimo prekybos vietose sprendimus mažmeninės prekybos verslui, vietines IBAN sąskaitas su tiesiogine sąsaja su Centriniu banku, toliau plėtoti galimybę apmokėti fiskalines PVM sąskaitas faktūras bei pasiūlyti valstybinėms įmonėms įmokų už komunalines paslaugas surinkimo paslaugą.

Paysera grupės įmonės veikia Lietuvoje, Latvijoje, Estijoje, Rumunijoje, Bulgarijoje, Ukrainoje, Albanijoje, Kosove ir Sakartvele.