📅 2020, kovas

Paysera veikla karantino metu



Šiuo neramumų ir nežinomybės etapu Paysera sieks užtikrinti stabilumą ir pasitikėjimą ne tik darbuotojams, bet ir savo klientams bei partneriams. Vis dėlto, finansiniam sektoriui įtaką daro daugybė veiksnių, tad nuolatos dalinsimės ir atnaujinsime informaciją apie savo veiklą COVID-19 viruso plitimo laikotarpiu.

Klientų aptarnavimas

Didžiuojamės save vadindami finansinių technologijų įmone (ang. Fintech). Būtent antrasis žodis (technologijų) šiuo metu ir palengvina mūsų darbą. Didžioji dalis Paysera darbuotojų jau kurį laiką sėkmingai darbuojasi iš namų, kiti – aprūpinti visomis reikalingomis saugumo priemonėmis. Tad galime patvirtinti, kad kilus klausimams – jie bus atsakyti kaip įprasta!

  • Atsakymus į dažniausiai užduodamus klausimus galite pasiekti bet kuriuo paros metu mūsų pagalbos puslapyje. Jei atsakymo nerandate, susisiekite su mumis nurodytais kontaktais. Atsakysime į visus klausimus ir rasime sprendimą.
  • Taip pat raginame sekti mus socialiniuose tinkluose, kuriuose taip pat dalinemės be tik svarbia informacija apie mūsų veiklą, bet ir įvairiais patarimais, instrukcijomis, kaip valdyti finansus telefonu ar kompiuteriu:

          
  • Galiausiai, svarbu paminėti, kad karantino metu, mūsų fizinis klientų aptarnavimo skyrius Pilaitės prospekte 16, Vilniuje, vykdys tik dvi operacijas – grynųjų pinigų išdavimą ir įnešimą bei mokėjimo kortelių išdavimą.

Visos paslaugos – internetu

Visos mūsų paslaugos sukurtos būti teikiamos internetu. Visas jas galite pasiekti Paysera internetinėje platformoje, o daugelį – dar patogiau – tiesiai iš Paysera mobiliosios aplikacijos telefone.

  • Paysera programėlė – kasdieniam Jūsų ir Jūsų verslo finansų valdymui. Paysera mobilioji aplikacija suteikia galimybę saugiai, greitai ir paprastai tvarkyti finansus tiesiai iš savo telefono, sužinoti viską, kas vyksta jūsų sąskaitoje. Programėlėje galite pasikeisti valiutą, atlikti vietinius ir tarptautinius pervedimus, atsidėti santaupas, užsisakyti kortelę ir dar daugiau.
  • Visa mokėjimo kortelė – vargu ar buvo geresnis metas sumažinti atsiskaitymus grynaisiais. Bekontaktę Visa kortelę galite užsisakyti internetu ir ji bus pristatyta iki Jūsų namų slenksčio. Kilus klausimams, nesivarginkite skaityti ilgas instrukcijas – visus atsakymus rasite video formatu.
  • Grynieji – jei vis dėlto prireikė grynųjų, grynųjų operacijas galite atlikti bet kuriame bankomate, kuris aptarnauja Visa korteles, parduotuvėse Maxima, Perlo terminaluose, Narvesen kioskeliuose bei klientų aptarnavimo centre Vilniuje, Pilaitės pr. 16. Visuotinio karantino laikotarpiu ši paslauga neveiks PayPost skyriuose.
  • Įmokų surinkimas elektroninėse parduotuvėse – verslo prisitaikymas elektroninėje erdvėje šiandien gali tapti kertiniu aspektu jo išlikimui ir konkuravimui rinkoje. Lietuvoje Paysera aptarnauja daugiau nei 90 procentų elektroninių parduotuvių įgalindama jas rinkti įmokas internetu. Norėdami įdiegti Paysera įskiepį savo elektroninėje parduotuvėje ieškokite tinkamų video instrukcijų ir tai padarysite per kelias minutes.
  • Pinigų pervedimai – Paysera didžiuojasi būdama SEPA INST tinklo dalimi. Tai įgalina mūsų klientus gauti ir siųsti pervedimus eurais į kitus tinklo bankus nemokamai ir akimirksniu. Verslo klientams toks pervedimas kainuoja taip pat vos 0.29 EUR. Tarptautiniai pervedimai taip pat galimi iš ir į Paysera sąskaitą.
  • Paysera Tickets – dabartinė situacija šalyje ir rinkoje yra skausminga ne tik įvairiems atlikėjams, bet ir renginių organizatoriams. Atsižvelgiant į šiandienos aktualijas, raginame apsvarstyti galimybę Jūsų renginį transliuoti internetu ar savo įžvalgomis ir žiniomis pasidalinti webinare (internetiniame seminare). Savo auditoriją į renginius, net jei jie vyksta internetu, galite surinkti per Paysera Tickets platformą. O jei renginys nemokamas, jo talpinimas mūsų puslapyje taip pat nieko nekainuos!
  • Aukojimas – galiausiai, nepamirškime padėti tiems, kuriems mūsų pagalbos dabar reikia labiau nei bet kada. Per Paysera programėlę vos keliais paspaudomais galite paaukoti savo norimą sumą pasirinktai organizacijai. Tad dalintis dabar ne tik gera, bet ir paprasta!

Pasirūpinkime vieni kitais, sekime naujienas ir įsitvirtinkime elektroninėje erdvėje!
O jei dar neturite Paysera sąskaitos, ją nemokamai atsidaryti galite būdami namuose.