Visos kategorijos

Kaip sukurti renginį Paysera Tickets savitarnoje?

#
Renginių organizavimas yra tikrai nelengvas amatas. Kelias nuo idėjos iki renginio vietos bei dekoracijų gali būti keblus ir duobėtas, o kai atrodo, jog viskas jau padaryta – dar reikia parduoti ir bilietus į renginį, užregistruoti dalyvius, vėliau juos patikrinti ir t.t. 🤯 Laimei, Paysera Tickets savitarnoje vos per kelias minutes galite sukurti savo renginį ir pradėti pardavinėti bilietus į jį.

Kaip sukurti renginį Paysera Tickets platformoje NEMOKAMAI

Perskaitėte teisingai. Paysera Tickets sistema galite naudotis visiškai nemokamai, jei jūsų renginys taip pat yra nemokamas. Galėsite patogiai registruoti dalyvius, kurių skaičius gali būti ir ribotas, tikrinti jų bilietus nemokama mobiliąja programėle ir skleisti žinią apie savo renginį.

Tam, kad galėtumėte naudotis šiais privalumais – NEPRIVALOTE būti Paysera klientu. Prie savitarnos galite prisijungti per Facebook ar Google ir naudoti ją įvairiems renginiams – seminarams, koncertams, mokymams, sporto renginiams, uždariems vakarams ir t.t. 

Žiūrėkite detalias vaizdo instrukcijas 👇

Kaip pradėti pardavinėti bilietus per Paysera Tickets?

Jei jūsų renginys mokamas ir norite pardavinėti bilietus į jį – tai taip pat galėsite greitai ir paprastai padaryti per Paysera Tickets. Skirtingai nei su nemokamais renginiais, norėdami pardavinėti bilietus per Paysera Tickets, turėsite atsidaryti Paysera sąskaitą. Tai padarysite visiškai nemokamai. Žiūrėti instrukcijas >

Atsidarę sąskaitą, turėsite susikurti įmokų surinkimo projektą. Kaip tai padaryti?

Atlikę visus žingsnius, galite sukurti renginį, nustatyti bilietų kainas ir pradėti pardavinėti bilietus. 

Žiūrėkite detalias vaizdo instrukcijas 👇

Kas yra Paysera Tickets? 

Paysera Tickets – tai bilietų į renginius platinimui skirta savitarnos sistema, kuria galima naudotis nemokamai arba labai palankiomis kainomis. Kurdami renginį patys galėsite pritaikyti ar kurti nuolaidos kodus, skelbti akcijas, pinigus už parduotus bilietus gausite akimirksniu, o jūsų pirkėjai galės atsiskaityti populiariausiais mokėjimo būdais be jokių pridėtinių mokesčių.