Предимства и възможностиБезплатна разплащателна сметка

Личните и фирмените сметки в Paysera са напълно безплатни - без такси за откриване и месечна поддръжка. Сметките са многовалутни - по тях можете да съхранявате средства в 30 валути едновременно. С Paysera сметката можете да управлявате ежедневните си разплащания бързо и лесно, с минимални разходи, да упълномощавате други лица за работа с нея, да определяте лимити, да генерирате извлечения по сметка и още много.

IBAN номер

Сметките в платформата на Paysera разполагат с български IBAN номер за разплащания в BGN и с IBAN номер в EUR за преводи в EUR. С тях, можете да получавате плащания лева и евро по своята Paysera сметка без такси за входящ превод.

Парични преводи от 0,15 EUR

От сметката в Paysera можете да изпращате преводи в EUR към ЕИЗ за 0.15 EUR за компании и при такса от 7 EUR за всички останали валути. Физическите лица могат да се възползват от напълно безплатни преводи в EUR. С Paysera можете да извършвате плащания към банки в страната и международни банки и системи в повече от 180 държави. Обикновено, парите достигат получателя в рамките на 30 минути и не е необходимо той да е потребител на Paysera.

Валутни курсове и обмяна

Системата на Paysera предоставя едни от най-изгодните валутни курсове за 30 валути, някои сред които EUR, USD, GBP, BGN, RON. Валутните курсове се обновяват на всеки 15 минути и се прилагат автоматични отстъпки за по-големи обеми. Можете да обменяте валута директно от своята сметка в Paysera и да изпълнявате международни преводи.

Интеграция на плащания в е-магазини (vPOS)

С Paysera Checkout можете да приемате плащания с карти, банков преводи и международни системи в своя електронен магазин. С готовите plugin-и за популярни платформи като WordPress, Magento, OpenCart и други, интеграцията е лесна и удобна. Изцяло онлайн заявяване и активиране на услугата, без месечни и годишни такси, такси за заявяване и каквито и да било други такси. Налични множество валути и езикови версии.

Лесно осчетоводяване

Фирмените сметки в Paysera сметка се осчетоводяват, както всяка друга банкова сметка. Сметките разполагат с подробни извлечения и отчети в стандартни формати, които могат да бъдат експортирани за счетоводни цели. Можете да създавате, качвате и използвате шаблони за плащане, както и да изпълнявате масови плащания в страната и чужбина.

Незабавни преводи в EUR и между потребители на Paysera

Paysera е член на SEPA Instant и клиентите могат да изпълняват незабавни преводи до 15 000 EUR, които достигат получателя в рамките на по-малко от 10 секунди (24 / 7 / 365). Преводите са напълно безплатни за физически лица и 0.29 EUR за компании. Преводи между потребители на Paysera също за незабавни, безплатни и във валута по Ваш избор. Необходимо е единствено да посочите имейл адреса, телефонния номер или номера на Paysera сметката на получателя.

Paysera разплащателна карта

Безконтактната дебитна карта на Paysera може да се използва за плащане във всички онлайн и физически магазини, както и за теглене на пари в брой на банкомат, който приема VISA карти. Можете да поръчате разплащателна карта, като влезете в своя акаунт. Прочетете повече за Paysera картата.

Сигурност от най-високо нивоСигурността е от най-висок приоритет за Paysera. Ние винаги се стремим да ползваме софтуер, технологии и системи за мониторинг, отговарящи на най-високите стандарти. Това гарантира постоянната защита на Вашите пари, данни и преводи.

Лесно и удобно банкиранеДигитална сметка

Личните и фирмените сметки в Paysera се откриват изцяло онлайн и са достъпни по всяко време и от всяко едно място в света.

Бърз и удобен достъп

Можете да управлявате своята Paysera сметка онлайн като влезете чрез своя имейл адрес или телефонен номер и парола, или чрез нашето безплатно мобилно приложение Paysera Mobile Wallet. Можете да достъпвате акаунта си по всяко едно време и от всяко едно място. Необходимо ви е единствено интернет връзка

Без ограничение за сума на превод

След като завършите своята регистрация можете да определите или дори изцяло да премахнете лимитите по личната / фирмената си сметка в Paysera. Така, можете да изпълнявате и получавате местни и международни преводи без ограничения.

Преводи се изпълняват всеки ден

Можете да нареждате преводи по всяко едно време на денонощието. Стандартни преводи се изпълняват в работни дни, а спешни - 7 дни в седмицата от 08:00 до 20:00ч (UTC+3 ) и средствата достигат получателя в рамките на 15-30 минути в работно време на банката на получателя.

0 такса за входящи преводи в EUR, BGN и RON

По сметката си в Paysera можете да получавате преводи във всички 30 валути, които платформата ни поддържа. Когато получавате преводи в BGN, EUR или RON, няма да бъдете таксувани за входящ превод. При преводи във всички други валути се прилага фиксирана такса от 2-3 EUR.