Предимства и възможностиБезплатна разплащателна сметка

След като откриете безплатна Paysera сметка, ще можете да управлявате ежедневните си финансови операции бързо и лесно, да определяте лимити и да упълномощавате други лица да управляват сметката Ви.

Валутни курсове и обмяна

Вашата Paysera сметка е многовалутна. Използвайте изгодни валутни курсове и обменяйте валута в над 25 валути. По Вашата Paysera сметка можете да съхранявате парите си в различни валути и да ги използвате, за да изпълнявате международни преводи или да плащате онлайн.

Преводи по цял свят – от 0.15 EUR

Цената на евров превод в ЕИЗ е само 0.15 EUR. Изгодни преводи към банки в страната и международни банки и системи в повече от 180 държави по целия свят на много атрактивна цена. Не е необходимо Вашите контрагенти да имат Paysera сметка. Обикновено парите достигат получателя в рамките на 30 минути.

Безплатни преводи между потребители на Paysera

Преводите между потребители на Paysera са безплатни и средствата достигат до получателя незабавно. Това е най-лесният начин да преведете пари, като можете да посочите само email адреса, телефонния номер или номера на Paysera сметката на получателя.

vPOS за Вашия онлайн магазин

Над 15000 онлайн магазина използват Paysera Checkout. Лесна интеграция и изцяло онлайн заявяване и активиране на услугата. Без месечни и годишни такси, такси за заявяване на услугата и каквито и да било други такси. Налични готови плъгини за популярни платформи като WordPress, Magento, OpenCart и много други.

Осчетоводяване

Многовалутната Paysera сметка се осчетоводява, както всяка друга банкова сметка. Извлечения от сметка в стандартни формати, генериране на подробни отчети и експорт на данни за счетоводни цели. Шаблони и автоматизирани масови плащания.

Незабавни преводи (SEPA Instant)

Paysera е член на SEPA Instant и клиентите могат да изпълняват незабавни преводи до 15 000 EUR в рамките само на няколко секунди (24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата, 365 дни в годината). Преводите са напълно безплатни за физически лица (0.29 EUR за юридически лица) и могат да се извършват неограничен брой пъти.

Дебитна карта

Безконтактната дебитна карта на Paysera може да се използва за плащане във всички онлайн или физически магазини, както и за теглене на пари в брой на банкомат, който приема VISA карти. Можете да поръчате разплащателна карта, като влезете в своя акаунт. Прочетете повече.

Сигурност от най-високо нивоСигурността е от най-висок приоритет за Paysera. Ние винаги се стремим да ползваме софтуер, технологии и системи за мониторинг, отговарящи на най-високите стандарти. Това гарантира постоянната защита на Вашите пари, данни и преводи.

Лесна и удобна за използванеСистема за електронни пари

Системата за електронни плащания Paysera е достъпна онлайн по всяко време и от всяко едно място по света. Сметката се открива изцяло онлайн и е абсолютно безплатна.

Бърз и удобен достъп

Можете да проверите баланса по сметката си и да изпълнявате стандартни (не спешни) преводи, като влезете в системата чрез своя email адрес/телефонен номер и парола. За да имате достъп до повече функции на сметката, трябва да изпълните процедура по допълнително потвърждение чрез безопасен и удобен метод по Ваш избор.

Неограничени суми за преводи

След приключване на процедурата по идентификация можете да определите лимитите по сметката си. Това означава, че Вашите местни и международни преводи, както и плащанията за онлайн покупки, няма да бъдат ограничени по отношение на сумата на транзакцията.

Преводи се изпълняват всеки ден

Спешни преводи се изпълняват 7 дни в седмицата от 8:00 до 20:00 ч. (UTC+3), а платежни нареждания могат да се подават денонощно. Парите достигат получателя в рамките на 15-30 минути в работното време на банката получател.

Без такса за входящи преводи в EUR и BGN

Обикновено за преводи, получени към Paysera сметка от местна или чуждестранна банка, не се начислява такса за заверяване на средствата по сметката, или ако има такава, тя се определя от банка-партньор на Paysera.