Може да инвестирате сега! Не пропускайте уникалната възможност да инвестирате!

Защо сега?Ние сме една от най-успешните Fintech компании в Европа. Дългосрочната ни цел е да създадем свят, в който разплащанията са безгранични, удобни, бързи и достъпни за всеки, от всяка една точка на света. Сигурно Ви се струва амбициозно, но ние сме такива. И не само това. Изпълнени сме с мотивация, реалистични планове и желание да споделим този успех с всеки един от Вас, който вярва в нас и споделя нашите ценности.  
 

За да можем да създадем този свят, е необходимо да се развиваме, а развитието изисква инвестиции. Бихме могли да постигнем всичко сами, но това би отнело значително повече време, отколкото ако преследваме целите си заедно с Вас, нашите инвеститори. Смятаме, че сега е времето: движим се към успешен модел за растеж, имаме партньори в четири европейски държави (най-малко още 3 се планират), услугите ни се предлагат в повече от 180 държави и 2018 беше най-успешната ни година досега: печалбата ни доститна 9.7 млн. евро.  
 

Хората, които инвестират в нас, считаме за много по-важни от самите средства. Затова търсим инвеститори, които вярват в нашите услуги, желаят да допринесат за нашия растеж, могат да споделят по няколко мили думи и препоръки за нас, и дори да ни помогнат да привлечем клиенти и партньори в различни държави. В знак на благодарност, сме готови да споделим с Вас част от нашите приходи.

УсловияДълговите инструменти на Paysera ще бъдат обвързани с бъдещите резултати на всички компании от групата на Paysera. Целта на проекта е да се наберат инвестиции в размер на 2,5 млн. евро от максимално много на брой инвеститори.

Дългови инструменти могат да се придобиват само от физически лица. Минималният размер на инвестицията е 100 евро. Инвестициите ще се осъществяват през crowdfunding платформата Desico.io, където за да се присъедини, всеки инвеститор е необходимо да бъде идентифициран потребител в системата на Paysera.

Crowdfunding кампанията стартира на 30ти април и е с продължителност две седмици. Възвръщаемостта на инвестициите започва да се изчислява, считано от тази дата. Ако целевата сума от 2,5 млн. евро бъде достигната, между инвеститорите ще бъдат разпределени 10% от приходите от нови клиенти (за нов клиент се счита всеки потребител, който се е регистрирал в Paysera през първите две години от стартирането на crowdfunding кампанията). В случай, че набраните инвестиции са на по-малка стойност, процентът на възвръщаемост ще се промени пропорционално (на платформата на Desico е наличен калкулатор за изчисление на възвръщаемостта от инвестициите). Доходът от дълговите инструменти се изплаща на годишна база.

Вече има значителен интерес към възможността на инвестиране. В случай, че стойността на набраните инвестиции надхвърля 2,5 млн. евро, сумата на най-голямата инвестиция ще бъде намалена така, че общата сума от всички инвестиции да е равна на 2,5 млн. евро.

За какво ще се използват инвестициите?Набраните от инвестиции средства ще бъдат предназначени за осъществяване на следните цели:

  • Около 0,5 млн. евро ще бъдат използвани за стартиране на процес за придобиване на лиценз за електронни пари в България, както и за развитието на дейността на Paysera на територията на Румъния;
  • 1 млн. евро ще бъдат инвестирани в развитието на „Paysera" Ltd. и активното търсене на партньори в други държави;
  • Останалата част от инвестициите ще бъдат насочени към получаването на банков лиценз от Paysera LT с цел разширяване на предлаганите услуги, възможностите за сътрудничество с банки, присъединяване към нови платежни системи и развитие на други иновативни продукти и услуги.

#
Споделете успеха ни!